Åbningstider

Mandag - Onsdag: 16:00 - 23:00

Torsdag - Lørdag: 16:00 - 00.00
(Varm mad 17:00 - 22:00 eller udsolgt)

Søndag: Lukket

Vi elsker friske råvarer.
Derfor forbeholder vi os retten til,

at opdatere menuen frem til kl. 16:00
 

  • Instagram
  • Facebook Black Round

Dagens ret

17:00-22:00 eller til vi melder udsolgt

Hos os: DKK 175 / Med hjem: DKK 135

UGE 26

Mandag

Pot-au-feu
Klassisk bondegryde med braiseret nakkekam, savoy, rødder, løg, majroer og kartofler

 

Tirsdag
Poulet à la basquaise

Braiseret kylling med braiserede pebre og fennikel, linser & tomatiseret sauce

 

Onsdag
Blanquette du veau

Frikasse med pocheret kalv, svampe, spæde grøntsager, kartofler og sauce blanquette

 

Torsdag
Cassoulet Toulousain

Ærkefransk Bønnegryde med confiteret and, røgede pølser, hvide bønner og demi glace.
Frisée salat og vinaigrette à part
 

Fredag
ALLEZ LE JAUNE!
Boeuf à la mode

Braiseret kornfodret okse med rødder, løg, kartoffelpuré, sauce bordelaise og persillade

 

Lørdag

Coq au vin jaune
Braiseret unghanelår i hedvin, brasekartofler, bønnesalat i hvidløg-/persilleolie og sauce vin jeaune

Vand og brød

Kulfiltreret vand med eller uden brus og vores hjemmebagte surdejsbrød

DKK 25

Charcuterie/ost
Lille bræt med charcuterie - DKK 85

Delebræt med charcuterie - DKK 135

Delebræt med charcuterie og ost - DKK 145

3 franske landoste - DKK 95

5 franske landoste - DKK 155

Forretten
Ceviche af torsk med muhamarra, grillet broccolini og korianderolie
DKK 125

Suppen

Kold grønærtesuppe med friske ærter, mandler, citronolie og mynte

DKK 85

Fisken

Dagens havfriske fangst med rösti, piperade, courgette og sauce vierge

Hos os DKK 195 / Med hjem DKK 175

Desserten

Koldskål med danske jordbær og kardemommecrumble

DKK 75

Vi tager forbehold for slåfejl og prisjusteringer <3