

Åbningstider
Mandag - lørdag: 16:00 - 22:00
(Varm mad 17:00 - 22:00 eller udsolgt)
Søndag: Lukket
Vi elsker friske råvarer.
Derfor forbeholder vi os retten til,
at opdatere menuen frem til kl. 16:00
DinnerDays TakeAway
Uge 7
MENU
I forbindelse med DinnerDays Takeaway tilbyder 20a en menu lavet på masser af kærlighed.
For at du får den bedste smagsoplevelse, har vi sørget for det hele. Du skal kun varme elementerne op, inden de anrettes. Forvent 30 min. forberedelsestid. Du modtager instruktioner fra os pr. mail, inden du afhenter menuen.
Forret
Jordskokkesuppe med urtecroutoner og
ristede hasselnødder
Hovedret
Boeuf bourguignon med syndig kartoffelmos og masser af kærlighed
Dessert
Gateau Marcel med mørke bær og citronmelis
Pris 210 kr. pr. person
(Menuprisen og evt. tilkøb tillægges et gebyr)
Menuen til DinnerDays Takeaway er fast, medmindre andet er oplyst her. Skal der tages særlige hensyn til allergener, intolerance og særlige ønsker, skal du selv kontakte restauranten for at høre, om dette kan imødekommes, INDEN du køber billetter.
Charcuterie/ost
Lille bræt med charcuterie - DKK 75
Delebræt med charcuterie - DKK 125
Delebræt med charcuterie og ost - DKK 135
3 franske landoste - DKK 85
5 franske landoste - DKK 145
Forretten
Mandag - lørdag 17:00 - 22:00
Tatare a la Lyonnaise
Klassisk tatar, rørt med sennep og cognac, med skalotteløg, estragon, kørvel og sprøde kapers
DKK 95
Suppen
Mandag - lørdag 17:00 - 22:00
Græskarsuppe med puffede kærner, trøffelduxelles og kastanjer
DKK 95
Fisken
Mandag - lørdag 17:00 - 22:00
Dagens friske fangst med aspargeskartofler, gulerødder, grønkål, sennepsvelouté
Her DKK 165 / Med hjem DKK 120
Desserten
Crème Brûllée
Som hjemme i frankrig med vanilje fra Tahiti
DKK 75