• Instagram
  • Facebook Black Round

Åbningstider

Mandag - Onsdag: 16:00 - 23:00

Torsdag - Lørdag: 16:00 - 00.00
(Varm mad 17:00 - 22:00 eller udsolgt)

Søndag: Lukket

Vi elsker friske råvarer.
Derfor forbeholder vi os retten til,

at opdatere menuen frem til kl. 16:00


 

Dagens ret

17:00-22:00 eller til vi melder udsolgt

Hos os: DKK 155 / Med hjem: DKK 110

Mandag

Braiseret grisebasse med knuste kartofler, stuvede svampe, spidskål, spinat og rosmarinjus

 

Tirsdag

Unghanelår a la basquaise, perle cous cous med aubergine, muhammara og sauce med saltsyltede citroner

 

Onsdag

 Kalv braisée ”marengo” med tomat, gulerødder og svampe, kartoffelkompot og braisersauce med cognac

 

Torsdag

Libanesisk marineret lam, humus, hjemmelavet chili, sprøde salater, urteyoghurt og fladbrød

 

Fredag

Langtidsstegt majsfodret okse, kartoffelgratin, bitre salater i skalotteløgsvinaigrette og estragonsauce med grov sennep

 

Lørdag

Porchetta arrosto, variationer af bønner, grillet grønt og sauce med brunet smør, salvie og citron

Uge 47

Charcuterie/ost

Lille bræt med charcuterie - DKK 85

Delebræt med charcuterie - DKK 135

Delebræt med charcuterie og ost - DKK 145

3 franske landoste - DKK 95

5 franske landoste - DKK 155

Forretten

Andelever “royale” med frugtconfit
og pain d’epice-crumble
 

DKK 125

Suppen

”Soupe au pistou”

Provençalsk grøntsagssuppe med pistou og sprøde croutons
 

DKK 105

Fisken

Dagens friske fangst, høbagt selleri, efterårskål og muslingefumet med urteolie


DKK 185

Desserten

Æbletrifli med solbær, crumble og vaniljecreme

DKK 65